NAS support

NAS support

U hebt een NAS, maar u krijgt hem niet goed geïnstalleerd? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag met de installatie van uw NAS, zodat u zeker weet dat u daarna uw NAS veilig kunt gebruiken, altijd en overal kunt benaderen en u het maximale rendement haalt uit de apps op uw NAS.

Of het nu gaat om gebruikersbeheer, beveiliging of het installeren van apps, wij regelen het voor u. De veiligheid van uw data staat bij ons voorop. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan de beveiliging van uw NAS. Denk hierbij aan het instellen van machtigingen, beveiligde verbindingen via SSL en VPN en het instellen van de firewall.

Uiteraard is het installeren van uw NAS niet de enige service die wij bieden. We helpen u graag op weg, zodat u daarna de NAS zelf goed kunt beheren. Wenst u dit niet zelf te doen, dan kunnen wij ook die taak op ons nemen.

Voor installatie en onderhoud van uw NAS komen we bij u langs of we regelen het online.  Wat we doen, doen we altijd in overleg. Dat betekent, dat we samen vooraf afspraken maken over hetgeen er moet worden gedaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op, om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

NAS support Nodig?

06.83.53.63.99

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vul deze viercijferige code in

captcha