De Synology bijbel

De Synology bijbel

 24,99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Bewaar deze mail dus goed! Deze link vervalt na 30 dagen.

Auteurs: Rinie Hooijer en Jaap Veenstra.

Taal: Nederlands

E-book formaat: PDF / download indexopgave / download inkijk hoofdstuk

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 226

Origineel formaat: A4

ISBN: 9789082429107

Uitgever: Nastrainingscentrum.nl

 

Categorie:

Beschrijving

Een NAS is een bijzonder handig apparaatje. Het slaat terabytes aan data op en weet dat ook nog op een veilige en flexibele manier te doen. En als bonus kunt u de bestanden overal en altijd benaderen. Prachtig toch?

Maar zoals dat vaak geldt: een apparaat dat veel kan, heeft ook veel geheimen. Hoe kunt u bijvoorbeeld uw NAS gemakkelijk van buitenaf benaderen? Hoe koppelt u een camera aan uw NAS? Hoe zet u een beveiligde verbinding op? Hoe kunt u foto’s en video’s op uw smartphone en tablet bekijken? En bovenal: hoe maakt u op goede wijze gebruikers aan?

Rinie Hooijer en Jaap Veenstra zijn al jaren bezig met NAS. Onder meer met het geven van trainingen voor zowel particulieren als bedrijven. De kennis die ze hebben opgedaan bij de trainingen hebben zij vastgelegd in dit boek.

Het doel van het boek is u zelfstandig te leren werken met uw Synology-NAS. Dat betekent dat we u langs alle belangrijke zaken leiden. Denk aan installatie, beveiliging, gebruikersbeheer en bijvoorbeeld bestandsbeheer.

Het boek is zo opgebouwd dat u op gestructureerde wijze uw NAS leert installeren en beheren. Tevens kunt u achterin de index alles snel terugvinden. We wensen u veel plezier en wijsheid toe!